ua en ru

Поліція заарештувала підозрюваного в розпиленні отруйного газу в клубі Лондона

Поліція заарештувала підозрюваного в розпиленні отруйного газу в клубі Лондона Фото: поліція

Близько 20 відвідувачів нічного клубу постраждали від опіків

Британська поліція заарештувала підозрюваного в розпиленні кислотного газу в нічному клубі в Лондоні Артура Коллінза. Про це повідомляє The Guardian.

"25-річний Артур Коллінз затриманий за підозрою в замаху на вбивство і нанесення тяжких тілесних ушкоджень шляхом розпилення невідомої отруйної речовини в натовпі в нічному клубі", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, поліція розшукувала Коллінза з 17 квітня, коли в клубі Mangle на півночі столиці Британії була розпорошена небезпечна речовина, в результаті чого частково осліпли 2 людини (22-річна дівчина і 24-річний хлопець), 20 отримали опіки. Всього в клубі перебувало кілька сотень людей.

Коллінза заарештували в графстві Нортгемптоншир, в Рашдены. В суботу 22 квітня 2017 року також був затриманий ще один підозрюваний у тій же справі - Андре Фенікс. Йому пред'явлені звинувачення за 7 пунктами, серед яких нанесення тяжких ушкоджень. Він постане перед судом у понеділок, 24 квітня 2017 року.

Поліції поки що не вдалося з'ясувати, яка речовина використовувалася Коллінзом. В даний момент, його зразки відправлені на аналіз.

Поліція заарештувала підозрюваного в розпиленні отруйного газу в клубі ЛондонаФото: Артур Коллінз

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на сході Лондона в барі Hackney сталася витік невідомої речовини, в рензультате чого 12 людей отримали опіки.