ua en ru

У МВС розповіли подробиці стрілянини у Тернопільській області

У МВС розповіли подробиці стрілянини у Тернопільській області Фото: в результаті стрілянини в Тернопільській області загинули поліцейські

Прибувши на місце вбивства жінки, поліцейські намагалися вести переговори з вбивцею

В Національній поліції розповіли подробиці стрілянини двох поліцейських в Тернопільській області. Про це повідомляє пресс-служба Міністерства внутрішніх справ.

Подробиці стрілянини у Тернопільській області

Наголошується, що на момент прибуття правоохоронців жінка була вже мертва. Її тіло лежало в підсобному приміщенні, а поруч сидів озброєний чоловік.


"Поліцейські оточили господарство і почали переговори зі зловмисником. На їх слова він не реагував, навпаки відкрив вогонь. Першим пострілом злочинець поранив у ногу інспектора поліції Сергія Танасійчука. Зараз лейтенанта прооперований, його життю загрози немає. Друга куля, випущена з мисливської рушниці, стала смертельною для оперуповноваженого Олександра Рудика. Майор поліції був убитий пострілом у шию", - йдеться в повідомленні.

Пізніше на місце прибула спеціальний підрозділ «Сокіл». Правоохоронці по периметру оточили господарство, з якого вів стрілянину господар, щоб убезпечити інших жителів населеного пункту.

"Вбивця на контакт не йшов. Було прийнято рішення про штурм. Під час спецоперації смертельне поранення отримав ще один співробітник поліції. Інспектор Андрій Чернятинський загинув на місці", - додали в прес-службі.

У зв'язку з трагедією в поліції Тернопільської області оголошено День скорботи і приспущено державний прапор на будівлі поліції.

Нагадаємо, в результаті стрілянини в Тернопільській області місцевий житель застрелив двох поліцейських, ще один правоохоронець отримав вогнепальне поранення.