ua en ru

У поліції підтвердили, що у Києві обікрали квартиру Нефьодова

У поліції підтвердили, що у Києві обікрали квартиру Нефьодова Фото: Максим Нефьодов (РБК-Україна)

Є кримінальне провадження за статею 185 Кримінального кодексу України

Поліція підтвердила інформацію, що у Києві обікрали квартиру першого заступника міністра економічного розвитку Максима Нефьодова. Про це у коментарі РБК-Україна розповіла речник Національної поліції Оксана Блищик.

"Є кримінальне провадження, яке ми розслідуємо за статею 185 Кримінального кодексу України. Триває розслідування", - повідомила Блищик.

Вона також наголосила, що відомості внесені до ЄРДР.

Нагадаємо, що раніше Styler писав, у центрі Києва обікрали квартиру українського чиновника. У Печерському районі Києва невідомі обікрали квартиру заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України Максима Нефьодова, поки він відпочивав на фестивалі Burning man в штаті Невада, США.

Раніше повідомлялось, що прокуратура розкрила вбивство колишнього сумського депутата Жука. РБК-Україна повідомляло, що у вбивстві Жука підозрюють його дружину. Після цього стало відомо, що дружину депутата затримали російські прикордонники за спробу незаконно перетнути кордон.

Додамо, раніше поліція відкрила кримінальне провадження за фактом вибуху мікроавтобуса, у якому знаходився депутат міської ради Віталій Чернявський.

Як відомо, у Кам'янському вибухнув мікроавтобус з депутатом. Чоловік залишився живий, проте сильно постраждав. Його доставили в міську лікарню швидкої медичної допомоги. За словами очевидців, від сили вибуху у житлових будинках вилетіли шибки.