ua en ru

У поліції підтвердили алкогольне сп'яніння сина нардепа Молотка під час ДТП

У поліції підтвердили алкогольне сп'яніння сина нардепа Молотка під час ДТП Фото: Андрій Крищенко підтвердив, що син нардепа під час ДТП був п'яний

Планується проведення експертиз для з'ясування тяжкості ушкоджень постраждалих в ДТП

Керівник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко заявив, що в ході проведеного огляду лікаря було підтверджено, що син депутата Верховної Ради України Ігоря Молотка Денис на момент скоєння дорожньо-транспортної пригоди був п'яний, передає "112 Україна".

"У ході допиту встановлено, що саме він (Денис Молоток, - ред.) був за кермом транспортного засобу. Є довідка лікаря, який після огляду дав інформацію, що у нього є всі ознаки алкогольного сп'яніння. Слідство дотримується саме такої версії", - розповів Крищенко.

Він зазначив, що планується проведення експертиз для з'ясування тяжкості ушкоджень постраждалих в ДТП.

"Зараз будуть проведені експертизи встановлення ступеня тяжкості тілесних ушкоджень (потерпілих, - ред.) і буде прийматися рішення щодо водія", - сказав керівник столичної поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у сина нардепа Ігоря Молотка Дениса, який в Києві в ДТП розбив авто патрульної поліції, під час затримання були явні ознаки сп'яніння.

Поліція Києва порушила кримінальну справу за фактом ДТП з сином нардепа, в результаті якої постраждали чотири людини.