ua en ru

Поліція розповіла деталі ДТП з сином нардепа Молотка в Києві

Поліція розповіла деталі ДТП з сином нардепа Молотка в Києві Фото: розбитий у ДТП автомобіль поліції

Сина Ігоря Молотка доставили до Солом'янського управління поліції

У сина нардепа Ігоря Молотка Дениса, який в Києві в ДТП розбив авто патрульної поліції, під час затримання були явні ознаки сп'яніння. Про це РБК-Україна повідомили в прес-службі Національної поліції України.

За даними поліції, ДТП сталася близько 05:00.

"Поліцейські помітили автомобіль Mercedes-Benz, який порушив правила дорожнього руху на проспекті Перемоги, його намагалися зупинити, використовуючи світлові маячки і звукові сигнали, але автомобіль продовжив рух у бік Індустріального моста. За попередньою інформацією, саме там сталася ДТП", - повідомили в прес-службі.

В результаті аварії було пошкоджено патрульний Prius і Daewoo Matiz однієї із служб доставки.

"На перетині вулиць Борщагівська та Героїв Севастополя з автомобіля вибігли двоє людей, намагалися втекти, але їх зупинили патрульні. Водій і пасажир мали ознаки явного сп'яніння. Водій відмовився проходити тест на вміст алкоголю в крові", - відзначили в поліції.

Також повідомляється, що після прибуття слідчо-оперативної групи Денис Молоток був доставлений до Солом'янського управління поліції. За попередньою інформацією, в результаті аварії постраждали 4 людини, які знаходилися в автомобілі Daewoo. Персональні дані учасників ДТП в поліції поки не повідомляють.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві син нардепа в ДТП розбив авто патрульної поліції.