ua en ru

У поліції не назвали причину обшуків у київському бізнес-центрі "Гулівер"

У поліції не назвали причину обшуків у київському бізнес-центрі "Гулівер" Фото: жетон національної поліції України (oda.zt.gov.ua)

Департамент захисту економіки спільно з ГПУ проводить слідчі дії

Голова департаменту комунікацій Міністерства внутрішніх справ (МВС) Артем Шевченко заявив, що Національна поліція спільно зі слідчими Генеральної прокуратури України (ГПУ) проводить слідчі дії. Про це він повідомив в Facebook.

"Оперативники Департаменту захисту економіки Нацполіції спільно зі слідчими ГПУ проводять слідчі дії в окремих офісних приміщеннях ТРЦ "Гулівер", - заявив Шевченко.

Голова департаменту комунікацій МВС вибачився перед відвідувачами за тимчасові незручності і анонсував проведення брифінгу в МВС для журналістів.

Оперативники ДЗЕ Нацполіції спільно зі слідчими ГПУ проводять слідчі дії в окремих офісних приміщеннях ТРЦ Гулівер. Віп...

Опубліковано Artem Shevchenko 14 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глава медіахолдингу "Вести" Ольга Семченко, офіс якого знаходиться в київському бізнес-центрі "Гулівер", заявляла раніше сьогодні, 14 липня 2017 року, про проведення обшуків правоохоронцями в приміщеннях медіахолдингу.

"У нас обшуки на Вістях", - заявила Семченко.