ua en ru

У поліції Києва розповіли про конфлікт на Дарницькому ринку

У поліції Києва розповіли про конфлікт на Дарницькому ринку Фото: Дарницький ринок (facebook.com/oksana.gritsenko)

Інформації про потерпілих немає

У Києві біля Дарницького ринку (вулиця Сормовська, 15) сутичок не відбувається. Про це розповіли в прес-службі поліції Києва, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сутичок не відбувається. Інформації про потерпілих немає", - повідомляють правоохоронці.

Разом з тим у департаменті транспортної інфраструктури не виключають того, що люди перекривають дорогу в знак протесту проти демонтажу ринку.

"Певно, люди перекрили дорогу через знесення стихійного ринку. Робіт ми не проводимо", - повідомили в департаменті транспортної інфраструктури.

За словами Дмитра Білоцерковця, у Дарницького ринку закінчився договір оренди землі. "На сьогоднішній день, підстави для його розміщення відсутні", - прокоментував він.

"3 місяці тому, Дарницький ринок самовільно захопив нову територію і розмістив на ній незаконно 3 тисячі квадратних метрів (як мені сказали) МАФів. Міські служби видавали розпорядження з вимогою самостійно демонтувати незаконні конструкції, власник відмовився. Так само порушено дві кримінальні справи, щодо самозахоплення міської землі даним ринком", - додав Білоцерковець.

У КП "Благоустрій" підтвердили проведення демонтажу за дорученням департаменту благоустрою. Номер доручення 06-12556 від 27.11.2017.

Нагадаємо, у серпні у Києві біля метро "Політехнічний інститут" демонтували незаконні МАФи.