ua en ru

Політпартія "За Україну" буде брати участь у виборах мера Києва, - Кириленко

Політична партія "За Україну" буде брати участь у виборах мера Києва. Про це сьогодні на конференції Київської міської організації "За Україну" повідомив голова партії, заступник голови фракції об'єднаної опозиції "Батьківщина" у Верховній Раді В'ячеслав Кириленко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми можем сказати, що наша партія буде брати участь і у виборах на посаду київського міського голови і у виборах Київської міської ради. Деталі, у який спосіб, у якому формати - все це ми будемо обговорювати, часу вже небагато", - сказав Кириленко.

За словами Кириленка, партія силами опозиції в Верховній Раді буде домагатись призначення виборів не пізніше 9 червня 2013 р.

Також дупутат Верховної Ради, член партії "За Україну" Ксенія Ляпіна зазначила, що партія буде виступати за відновлення районних у місті Києві рад, які максимально наблизять представницьку владу до громадян, та за повернення київському меру необхідних повноважень для формування та управління Київрадою.

Читайте також: Віталій Кличко на пост мера Києва запропонував кандидатуру Володимира Кличка в якості кандидата від опозиції, - джерело