ua en ru

На полігоні у Миколаївській області стався вибух, одна людина загинула

На полігоні у Миколаївській області стався вибух, одна людина загинула Фото: на полігоні у Миколаївській області стався вибух

Попередньо встановлено, що вибухнув снаряд РПГ-7, потерпілий ймовірно тримав його у руках

На полігоні у Миколаївській області вчора, 8 березня 2016 року, стався вибух, одна людина загинула. Про це йдеться у повідомленні Головного управління Національної поліції у Миколаївській області.

"Близько 18:00 год. 8 березня 2016 року до Миколаївського відділення Очаківського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення про те, що на території Широколанівського полігону внаслідок вибуху загинула людина", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці знайшли тіло 49-річного загиблого, який разом з другом приїхали до вказаного місця у пошуках металобрухту. Оглянувши місце події, попередньо було встановлено, що вибухнув снаряд РПГ-7, при цьому ймовірно, потерпілий тримав його у руках.

"Слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 КК України "Навмисне вбивств", санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Очікуються результати судово-медичної експертизи та досліджень", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на полігоні під Харковом двоє військових постраждали від вибуху гранати.