ua en ru

Замах на Осмаєва: контакти Окуєвої просила помічниця Шустера

Замах на Осмаєва: контакти Окуєвої просила помічниця Шустера Фото: Олексій Стукало

За словами Стукало, рекомендацій по Алексу Вернеру він не давав

Колишній гостьовий редактор програми "Шустер.Live" Олексій Стукало заявив, що помічник Савіка Шустера Неля Шелякіна просила в травні надати контакт Аміни Окуєвої, на яку з чоловіком в четвер, 1 червня 2017 року, було скоєно напад. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"З приводу заяви Аміни Окуєвої можу повідомити наступне. Дійсно, 22 травня до мене звернулася помічник Савіка Шустера Неля Шелякіна з проханням надати контакт Аміни Окуєвої. Дійсно, 22 травня, Аміна звернулася до мене з питанням про те, чи брав якийсь Алекс Вернер її контакти на студії Шустера. І я дійсно відповів ствердно. Тому що це була правда", - заявив Стукало.

За його словами, Окуєва 26 травня 2017 року запитала у нього в Facebook, чи знає Стукало, хто такий Вернер. Він додав, що їй не відповів, бо "був зайнятий, а потім елементарно забув".

"Так що ніяких рекомендацій по Алексу Вернеру я нікому не давав і не міг зробити, так як з ним ніколи не спілкувався. Контакти Аміни Окуєвої мене попросила саме Неля Шелякіна", - резюмував колишній гостьовий редактор "Шустер.Live".

З приводу заяви Аміни Окуевої можу повідомити наступне. Дійсно, 22 травня до мене звернулася помічник Савіка Шустера Н...

Опубліковано Олексієм Стукалом 2 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з'явилися дані про особу кілера, який стріляв на Адама Осмаєва, якого в Росії звинувачують у замаху на президента Володимира Путіна.

Так, згідно з даними "Миротворця", є кілька варіантів справжнього прізвища кілера - Вернер і Антіпов. Також є два варіанти адреси його прописки. Згідно першого варіанту, він може бути прописаний в місті Одеса, згідно з другого - в місті Козятин Вінницької області.