ua en ru

Замах на Мосійчука: стан здоров'я нардепа поліпшується

Замах на Мосійчука: стан здоров'я нардепа поліпшується Фото: Ігор Мосійчук (facebook.com/igor.mosijcuk)

З тіла Мосійчука ще не вилучені всі осколкові елементи

Стан здоров'я постраждалого від вибуху в Солом'янському районі Києва народного депутата Ігоря Мосійчука поліпшується. Про це нардеп повідомив в Facebook.

"Живий. Стан поліпшується але з тіла ще не вилучені всі осколкові елементи і звичайно болю іноді стають нестерпними. Життя і боротьба за нього триває", - заявив Мосійчук.

Нардеп нагадав, що сьогодні у Вінницькій області ховають охоронця який ціною власного життя врятував Мосійчука.

Доброго ранку, українці! Живий. Стан покращується альо з тіла ще не вилучено всі осколочні елементи і звичайно болі інкол...

Опубліковано Ігором Мосійчуком 26 жовтня 2017 р.

Відзначимо, напередодні з міркувань безпеки потерпілого від замаху нардепа перевезли з київської приватної клініки "Борис" в інший лікувальний заклад. Його перевезли до того лікаря, якого він вже лікувався раніше. Разом з тим, місце розташування лікарні, куди перевели політика, не називається.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву члена політради Радикальної партії Марка Греся, що з тіла народного депутата Ігоря Мосійчука ще не витягли п'ять осколків вибухового пристрою.

"Дуже сильно пошкоджена рука, страшний осколковий перелом, він зараз сидить весь у апаратах Ілізарова. І повністю одна сторона висічена. Ще не вилучено близько 5-6 осколків, в тому числі і з голови", - розповів Гресь.