ua en ru

Замах на Мосійчука: стало відомо про ще одну постраждалу

Замах на Мосійчука: стало відомо про ще одну постраждалу Фото: місце інциденту (УНІАН)

При замаху на Мосійчука також постраждала 56-річна киянка

Одна з постраждалих в ході замаху на нардепа від Радикальної партії Ігоря Мосійчука у Києві залишається у важкому стані. Про це у Facebook повідомив нардеп Андрій Лозовий.

"Як виявилося, є ще одна постраждала в результаті теракту на Міцкевича - 56-річна Надія Тарасенко, яка живе поруч і була на місці подій випадково. Вона з пробитим черевом, без свідомості, у дуже важкому стані", - повідомив Лозовий.

як виявилось, є ще одна постраждала внаслідок теракту на Міцкевича - 56-річна Надія Тарасенко, яка мешкає поряд і була а...

Опубліковано Андрієм Лозовим 26 жовтня 2017 р.

У той же час, за даними ЗМІ, Тарасенко вже прооперували, дістали з голови металеву кульку і фрагменти черепної кістки. Її стан оцінюється як вкрай важкий.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив про необхідність посилити заходи безпеки в громадських місцях у зв'язку з замахом на Мосійчука.

"Правоохоронні органи кваліфікували це як теракт. Очевидно, що нам треба посилювати заходи безпеки і більше приділяти уваги технічному оснащенню контролю за громадськими місцями, за тим, щоб ми могли аналізувати, попереджувати можливі терористичні прояви", - зазначив він.