ua en ru

"Покажемо кожен скелет у шафі": хакери Anonymous оголосили війну Путіну

"Покажемо кожен скелет у шафі": хакери Anonymous оголосили війну Путіну Фото: хакери Anonymous оголосили війну Путіну (freepik.com)

Відомі хакери Anonymous записали особисте звернення до президента Російської Федерації Володимира Путіна. Оголосили війну лідеру країни та обіцяють "заткнути йому рота його ж брудними грошима".

Про це пише РБК-Україна з посиланням на відеозвернення Anonymous.

"Ви, мабуть, пам'ятаєте, як у 2018 році наша група зламала сайт "Роскомнадзору"? Містер Путін, ви пам'ятаєте, як програли Афганістану? Тепер ми злили дані Міноборони Росії. Там були пошта та паролі й тепер ця база у вільному доступі у Twitter. Ваша нещодавня спроба погрожувати Фінляндії та Швеції - сором. Ви погрожуєте цим країнам, якщо вони вступлять в НАТО. Сьогодні ми поклали сайти Федеральної антимонопольної служби, Кремля та Russia Today та інші сайти пов'язані з російською владою", – заявили Anonymous.

Як відзначають хакери, це питання часу, коли вони виявлять увесь бруд, який Путін намагається приховати від населення, якому ж він постійно бреше.

"Ми покажемо кожен скелет у шафі. Зараз ми вимагаємо відновити права українського народу та піти у відставку", - додали Anonymous.