ua en ru

ДПС заборонила в'їзд 8 іноземцям за підозрою у причетності до провокацій в Одесі

ДПС заборонила в'їзд 8 іноземцям за підозрою у причетності до провокацій в Одесі Фото: прикордонники заборонили в'їзд 8 іноземцям

Прикордонники відмовили у в'їзді іноземцям, які не змогли чітко пояснити мету свого візиту

Співробітники Державної прикордонної служби не пропустили через кордон 8 осіб, які прямували до Одеси, через підозру у причетності до провокаційних дій. Про це повідомляється на сайті Державної прикордонної служби.

"Громадяни Киргизстану, Білорусі та Росії - міцної статури, які нібито прибули для участі у спортивних змаганнях. Семеро із них - 4 громадян Киргизстану та 3 громадян Білорусі прилетіли рейсом "Мінськ - Одеса", а громадянин Росії прибув із Дубаї в "Бориспіль", - йдеться в повідомленні.

За результатами комплексної перевірки, вдалося встановити, що чоловіки прибули на запрошення громадської організації, яка, ймовірно, причетна до залучення бойовиків на "Куликове поле".

Прикордонники відмовили у в'їзді іноземцям, які не змогли чітко пояснити мету свого перебування на території України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з метою недопущення терористичних і екстремістських проявів, а також порушень громадського порядку з 29 квітня усі правоохоронні органи Одеського регіону із залученням членів громадських формувань почали нести посилений режим служби. Про це повідомляє прес-служба СБУ за підсумками спільної наради керівників силових структур.