ua en ru

Прикордонники затримали українку, яка намагалася вивезти в РФ 18 тис. доларів

Прикордонники затримали українку, яка намагалася вивезти в РФ 18 тис. доларів Фото: виявлена валюта на кордоні з РФ (прес-центр ДПСУ)

Гроші виявили серед особистих речей жінки в пункті пропуску "Бачівськ"

Українські прикордонники виявили в українки незадекларовані 18 тисяч доларів США, які вона намагалася вивезти до Росії. Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби (ДПСУ).

Зазначено, що вчора, 28 липня 2017 року, в пункті пропуску "Бачівськ" прикордонники Сумського загону спільно з працівниками митниці виявили велику суму іноземної валюти.

"Кошти знайшли у ході перевірки мікроавтобуса "Mercedes-Benz Sprinter", на якому в якості пасажира виїжджала до Росії наша співвітчизниця. Оглядаючи транспортний засіб, прикордонний наряд у сумці серед особистих речей громадянки України виявив незадекларовані кошти в розмірі 18 тисяч доларів США", - йдеться в повідомленні.

altaltaltalt
Фото: затримання українки з доларами на кордоні з Росією (прес-центр ДПСУ)

Наразі на правопорушницю складено відповідні процесуальні документи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ніч на 29 липня 2017 року прикордонники Харківського загону за попередньою інформацією оперативних підрозділів виявили та затримали 13 українців, які намагалися перетнути державний кордон України з РФ.