ua en ru

В Одеській області прикордонники затримали росіянина, який розшукується Інтерполом

В Одеській області прикордонники затримали росіянина, який розшукується Інтерполом Фото: прикордонники затримали підозрюваного у шахрайстві

Затриманого росіянина розшукували правоохоронці Молдови за шахрайство

Учора під час здійснення заходів прикордонного контролю в пункті пропуску "Платонове" прикордонники Подільського загону Одеської області виявили та затримали громадянина Росії, який перебував в міжнародному розшуку по лінії Інтерполу. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Відзначають, що затриманого розшукували правоохоронні органи Молдови для притягнення до кримінальної відповідальності за шахрайство.

Про затримання поінформовано Українське бюро Інтерполу в Києві. Громадянина РФ передано представникам Національної поліції.

Також учора прикордонники відділу "Сопич" Сумського загону виявили вантажний транспортний засіб, який значиться в обліках викрадених автомобілів Інтерполу. Вантажний автомобіль "ДАФ" був викрадений у власника ще восени 2016 року в Польщі. Водія затримано та разом з транспортним засобом передано представникам Національної поліції. Про факт затримання повідомлено бюро Інтерполу в Києві.

Нагадаємо, українка намагалася вивезти в Росію 150 кілограмів м’яса. Конотопський пункт ветеринарно-санітарного контролю не пропустив м’ясо через державний кордон України.

Українка намагалася вивезти до Росії 150 кілограмів м’яса
Повний текст читайте тут: https://www.rbc.ua/ukr/news/ukrainka-pytalas-vyvezti-rossiyu-150-kilogrammov-1493495860.html