ua en ru

Прикордонники затримали розшукувану Інтерполом громадянку Білорусі

Прикордонники затримали розшукувану Інтерполом громадянку Білорусі Фото: Інтерпол (facebook.com/InterpolHQ)

А також викрадений автомобіль Toyota, який знаходився в міжнародному розшуку

Українські прикордонники викрили іноземку та транспортний засіб, які перебували у міжнародному розшуку. Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

Зазначено, що 27 січня 2018 року в пункті пропуску "Нові Яриловичі" прикордонники Чернігівського загону виявили громадянку Білорусі, яка перебувала у міжнародному розшуку за базою даних Інтерполу.

Водночас ввечері в суботу в контрольний пункт в’їзду-виїзду "Каланчак", що на адмінмежі з ТОТ АР Крим, прибув легковий автомобіль "Toyota" 2013 року під керуванням громадянина України.

"Під час прикордонного контролю спрацювала міжнародна база даних Інтерполу. Як з’ясували військовослужбовці Херсонського загону, транспортний засіб української реєстрації був викрадений на території нашої держави", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, за цими фактами поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в м. Київ, а виявлену порушницю й іномарку передано працівникам Національної поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прикордонники затримали росіянина, розшукуваного Інтерполом за участь у незаконних збройних формуваннях.