ua en ru

Прикордонники затримали розшукуваного Інтерполом громадянина Молдови

Прикордонники затримали розшукуваного Інтерполом громадянина Молдови Фото: прикордонник (facebook.com/DPSUkraine)

Також виявлено викрадену Toyota, що знаходилася в міжнародному розшуку

Українські прикордонники протягом минулої доби затримали в пунктах пропуску громадянина Молдови та викрадену Toyota, яких розшукував Інтерпол. Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

Зазначено, що вчора до пункту пропуску "Бачівськ", на в’їзд в Україну, прибув вантажний автомобіль "Mercedes-Benz" молдовської реєстрації.

"Під час здійснення заходів контролю відносно водія, громадянина Молдови, спрацювала база даних Інтерполу. Як з’ясували прикордонники Сумського загону, цього громадянина розшукували правоохоронні органи Румунії для притягнення до кримінальної відповідальності за порушення правил дорожнього руху", - йдеться в повідомленні.

Своєю чергою прикордонники Луганського загону виявили викрадену іномарку.

"Так, у пункт пропуск "Мілове" прибув автомобіль "Toyota" 2006 року випуску під керуванням громадянина України. Під час огляду правоохоронцями транспортного засобу української реєстрації також спрацювала база даних Інтерполу. Іномарка була викрадена на території нашої держави", - доповіли у відомстві.

У ДПСУ також додали, що за обома фактами поінформовано українське бюро Інтерполу в м. Київ. Затриманого іноземця та автомобіль передано працівникам Національної поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники Служби безпеки України затримали у Кам’янському громадянина Азербайджану, який перебував у міжнародному розшуку за лінією Інтерполу.