ua en ru

Прикордонники затримали громадянина Азербайджану, якого розшукував Інтерпол

Прикордонники затримали громадянина Азербайджану, якого розшукував Інтерпол Фото: прикордонники затримали громадянина Азербайджану, якого розшукував Інтерпол

Наразі зловмисника передали компетентним правоохоронним органам

Прикордонники затримали громадянина Азербайджану, якого розшукував Інтерпол. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

"Учора в Глухівському районі Сумської області прикордонники відділу "Сопич" затримали громадянина Азербайджану, якого розшукував Інтерпол. 35-річного азербайджанця співробітники Держприкордонслужби виявили в пункті пропуску "Бачівськ", коли він перетинав кордон на в’їзд в Україну автомобілем Porsche Panamera німецької реєстрації", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, за попередніми даними встановлено, що згідно з обліками Інтерполу, іноземець значиться у міжнародному розшуку з метою арешту для притягнення до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки.

Повідомляється, що наразі чоловіка після проведення процесуальних дій встановленим порядком передали компетентним правоохоронним органам.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прикордонники затримали в "Борисполі" розшукуваного Інтерполом громадянина Ізраїлю.