ua en ru

Прикордонники затримали громадян Ізраїлю та Грузії, які перебувають в міждународному розшуку

Прикордонники затримали громадян Ізраїлю та Грузії, які перебувають в міждународному розшуку Фото: прикордонники

Чоловіки перебували в міжнародному розшуку за шахрайство, незаконний обіг наркотиків та грабіж

Співробітники Державної прикордонної служби (ДПС) у аеропорту "Бориспіль" затримали громадян Ізраїлю та Грузії,які перебувають у міжнародному розшуку. Про це повідомляє прес-служба ДПС.

"Так, вчора під час оформлення рейсу "Тель-Авів - Київ" на одного з пасажирів відбулось спрацювання бази даних Інтерполу. Прикордонники чоловіка затримали та проінформували взаємодіючі підрозділи. Відомо, що зазначена особа знаходилась у міжнародному розшуку для відбування покарання у вигляді позбавлення волі в Російській Федерації за шахрайство.

Ще одного громадянина Ізраїлю, який теж прибув до Києва авіарейсом з Тель-Авіва, прикордонники окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" затримали сьогодні вночі. Чоловік розшукувався поліцією Бельгії за незаконний обіг наркотиків", - йдеться в повідомленні.

Також сьогодні, прикордонники затримали громадянина Грузії, який прибув рейсом "Кутаїсі - Київ". Згідно з обліками Інтерполу, грузин значиться в міжнародному розшуку для притягнення до кримінальної відповідальності за грабіж, вчинений у складі організованої злочинної групи.

Усіх затриманих прикордонники передали підрозділу МВС для подальших процесуальних дій.

Нагадаємо, раніше Держприкордонслужба затримала громадян Ізраїлю та Молдови, які перебували в міжнародному розшуку.