ua en ru

Прикордонники затримали на кордоні бойовиків ЛНР

Прикордонники затримали на кордоні бойовиків ЛНР Фото: посвідчення затриманого

Бойовиків затримали на українсько-російському кордоні

Співробітники Державної прикордонної служби України (ДПСУ) затримали на кордоні з Росією двох громадян України, які можуть бути причетні до діяльності незаконних збройних формувань на території ОРДЛО. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

Повідомляється, що прикордонники Харківського загону спільно з працівниками митниці під час огляду виявили у пасажира автомобіля так званий "паспорт", виданий на тимчасово окупованій території на сході України. Житель Луганської області 1969 року народження спробував приховати "документ" під підкладку куртки.

В особистих речах іншої людини, який також їхав на цьому авто, було знайдено посвідчення військовослужбовця НЗФ, члена терористичної угруповання "Лісовик" та "Ровеньківського військового козацтва". Крім того, було виявлено заяву одного з чоловіків з проханням про вступ до лав незаконних озброєних формувань.

altaltaltaltalt

Фото: "документи" затриманих

На даний момент чоловіки затримані, тривають фільтраційні заходи. Про виявлені українців і їх документах поінформовані співробітники СБУ.

Нагадаємо, раніше військовослужбовець Російської Федерації на окупованому Донбасі обстріляв групу місцевих підлітків, в результаті чого один з них отримав поранення.