ua en ru

Прикордонники затримали двох іноземців, яких розшукував Інтерпол

Прикордонники затримали двох іноземців, яких розшукував Інтерпол Фото: база даних Інтерполу (прес-центр ДПСУ)

Зокрема затримано громадян Узбекистану та Молдови

Українські прикордонники протягом доби в пунктах пропуску затримали двох іноземців, які перебували в міжнародному розшуку за базою даних Інтерполу. Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

Зазначено, що під час здійснення заходів прикордонного контролю у пункті пропуску "Бориспіль" на одного з пасажирів рейсу "Алмати - Київ" відбулось спрацювання бази даних Інтерполу: ним виявився громадянин Узбекистану, якого розшукували правоохоронні органи Узбекистан.

Своєю чергою прикордонники Білгород-Дністровського загону, за даними відомства, в пункті пропуску "Кучурган" також виявили іноземця, який числився в базі даних Інтерполу: громадянина Молдови розшукували на батьківщині за порушення закону.

"Наразі обох порушників затримано та передано співробітникам Національної поліції. За цими фактами поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в м. Київ", - доповіли в ДПСУ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники СБУ за інформацією Генерального секретаріату Інтерполу затримали двох громадян Росії, оголошених у міжнародний розшук за тяжкі злочини.