ua en ru

Прикордонники затримали двох розшукуваних Інтерполом шахраїв та викрадене авто

Прикордонники затримали двох розшукуваних Інтерполом шахраїв та викрадене авто Фото: українські прикордонники (dn.gov.ua.jpg)

Прикордонники за добу затримали трьох іноземців

Українські прикордонники затримали двох шахраїв, які перебували в міжнародному розшуку, а також виявили викрадений у Німеччині автомобіль. Про це йдеться в повідомленні Державної прикордонної служби України.

Повідомляється, що на пункт пропуску "Кучурган" прибув громадянин Молдови, щодо якого при перевірці спрацювала база даних Інтерполу. Його розшукували у Молдові з вересня 2009 року за привласнення майна шляхом шахрайства.

Ще одного іноземця, який перебував у міжнародному розшуку, затримали в аеропорту "Київ". Громадянин Кіпру був у розшуку з початку 2017 року за шахрайство.

Крім того, в пункті пропуску "Виступовичі" прикордонники виявили викрадений у Німеччині автомобіль. В ході перевірки на "Мерседес", яким керував громадянин Білорусі, спрацювала база даних. Як з'ясувалося, автомобіль був у розшуку протягом трьох років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прикордонники затримали в "Борисполі" росіянку, яка перевозила наркотики. Жінка прибула рейсом з Мінська, при собі у неї не було дозвільних документів для перетину державного кордону.