ua en ru

Прикордонники затримали в "Борисполі" розшукуваного Інтерполом грузина

Прикордонники затримали в "Борисполі" розшукуваного Інтерполом грузина Фото: аеропорт "Бориспіль"

42-річний грузин підозрюється в грабежі, поєднаному з насиллям та погрозами

Українські прикордонники 5 червня 2017 року затримали в міжнародному аеропорту "Бориспіль" громадянина Грузії, який перебував у міжнародному розшуку по лінії Інтерполу за підозрою в грабежі. Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

Зокрема зазначено, що під час оформлення пасажирів рейсу "Кутаісі-Київ", в рамках проведення заходів щодо пошуку злочинців по лінії Інтерполу, прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" виявили та затримали 42-річного грузина, який перебуває в розшуку.

"Злочинець знаходився у міжнародному розшуку з метою арешту та подальшої екстрадиції до Бельгії для притягнення до кримінальної відповідальності за вчинення злочину, а саме - за грабіж, поєднаний із насиллям та погрозами", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що наразі особу затримано й узято під посилену охорону, також проінформовано взаємодіючі органи. Складаються документи, згідно з КПК України, для передачі до лінійного відділу Національної поліції.

Нагадаємо, 3 червня 2017 року українські прикордонники затримали в аеропорту "Київ" громадянина Росії, якого розшукував Інтерпол за можливу причетність до терористичної діяльності.