ua en ru

Прикордонники зупинили контрабанду бурштину на кордоні з Польщею

Прикордонники зупинили контрабанду бурштину на кордоні з Польщею Фото: бурштин (Wikimedia)

Прикордонники виявили 20 кг каміння бурштину, упакованого в газовому балоні автомобіля

На кордоні з Польщею сьогодні, 25 жовтня, українські прикордонники виявили газовий балон з більш 20 кг бурштину. Про це повідомляє пресс-служба Державної прикордонної служби України.

Повідомляється, що понад 20 кг каміння бурштину, упакованого в газовому балоні автомобіля, виявили прикордонники Львівського загону та працівники фіскальної служби на українсько-польському кордоні.

Як наголошується, обладнав схованку для переміщення товару україні, який прямував до Польщі через пункт пропуску "Устилуг".

Прикордонники зупинили контрабанду бурштину на кордоні з ПольщеюПрикордонники зупинили контрабанду бурштину на кордоні з ПольщеюПрикордонники зупинили контрабанду бурштину на кордоні з ПольщеюПрикордонники зупинили контрабанду бурштину на кордоні з ПольщеюПрикордонники зупинили контрабанду бурштину на кордоні з ПольщеюПрикордонники зупинили контрабанду бурштину на кордоні з ПольщеюПрикордонники зупинили контрабанду бурштину на кордоні з ПольщеюПрикордонники зупинили контрабанду бурштину на кордоні з ПольщеюПрикордонники зупинили контрабанду бурштину на кордоні з ПольщеюПрикордонники зупинили контрабанду бурштину на кордоні з Польщею

Фото: українські прикордонники виявили газовий балон з більш 20 кг бурштину (dpsu.gov.ua)

Зараз разом з камінням, загальна вага якого склав 21,7 кг, швидше за все, буде вилучено та автомобіль "Форд" 1995 року випуску, як засіб переміщення контрабанди. Сума конфіскату встановлюється.

Нагадаємо, що 23 жовтня Коростенський міський районний суд Житомирської області наклав арешт на інвентар, техніку і здобутий нелегальними старателями бурштин.