ua en ru

Прикордонники відмовили у в'їзді громадянину РФ, який служив у Придністров'ї

Прикордонники відмовили у в'їзді громадянину РФ, який служив у Придністров'ї Фото: прикордонники відмовили у в'їзді росіянину, який служив у Придністров'ї

Росіянин вів себе невпевнено і давав нечіткі відповіді на питання прикордонників

Співробітники Державної прикордонної служби відмовили у в'їзді громадянина Російської Федерації, який проходив військову службу в самопроголошеній "Придністровській Молдовській Республіці". Про це повідомляє пресс-центр Держприкордонслужби.

Як йдеться у повідомленні, учора у пункті пропуску "Кучурган-авто" на вхід в Україну прибув 49-річний росіянин. При здійсненні заходів контролю прикордонники звернули увагу на знервовану поведінку чоловіка. Прикордонники стверджують, що він давав нечіткі відповіді і вів себе невпевнено.

Пізніше співробітники Держприкордонслужби виявили у росіянина військовий квиток, який свідчив про те, що він проходив військову службу в невизнаному Придністров'ї.

Чоловік переконував, що мета його транзиту через Україну - потрапити в РФ.

"Але "шукач пригод" викликав недовіру і не переконав прикордонників у щирості своїх намірів, тому, враховуючи всі обставини і ризики, йому було відмовлено у пропуску на територію України", - заявили в Держприкордонслужбі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що влада Росії допускають видачу паспортів жителям Придністров'я.