ua en ru

Прикордонники виявили два автомобілі, які значилися в базі даних Інтерполу

Прикордонники виявили два автомобілі, які значилися в базі даних Інтерполу Фото: прикордонники виявили два автомобілі з бази Інтерполу

Одне з авто було викрадено бойовиками в окупованому Донецьку

Співробітники Державної прикордонної служби виявили два автомобілі, які значилися в базі даних Інтерполу. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

Так, в Одеській області прикордонники зупинили автомобіль "Фіат" молдовської реєстрації, за кермом якого була українка. Вона прямувала з сусідньої країни через пункт пропуску "Кучурган". Встановлено, що автомобіль був викрадений в Італії в січні 2014 року.

"Жінка розповіла, що нещодавно придбала автомобіль. За даним фактом поінформовано Укрбюро Інтерполу в Києві. Автомобіль передано представникам Нацполіції в Одеській області", - йдеться в повідомленні.

Інший автомобіль "Тойота" прибув у пункт пропуску "Гоптівка" з Росії. Прикордонники Харківського загону встановили, що авто було у міжнародному розшуку.

Водій автомобіля розповів, що він є власником автомобіля, яка була викрадена у нього бойовиками в Донецьку в 2014 році і автомобіль знайшовся на території Росії.

Нагадаємо, прикордонники затримали громадянку Молдови, яку розшукує Інтерпол за підозрою в торгівлі людьми.