ua en ru

Прикордонники виявили в Донецькій області схрон російської зброї

Прикордонники виявили в Донецькій області схрон російської зброї Фото: виявлені на Донбасі російські боєприпаси (прес-центр ДПСУ)

Судячи з маркування, виготовлені боєприпаси на території РФ

У Донецькій області українські прикордонники виявили схрон боєприпасів російського виробництва. Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

Зокрема зазначено, що оперативно-розшуковий підрозділ ДПСУ виявив схрон, у якому знаходилися 27 осколкових та кумулятивних пострілів до станкового протитанкового гранатомета СПГ-9 із додатковими пришвидшувальними зарядами та дві реактивні протитанкові гранати РПГ-26.

"Судячи з маркування - виготовлені боєприпаси в РФ. Знахідку передали представникам Державної служби з надзвичайних ситуацій із метою подальшої утилізації. Найімовірніше знайдена зброя та боєприпаси могли призначатися для диверсійних дій, тож пошуки її "власника" тривають", - йдеться в повідомленні.

Прикордонники виявили в Донецькій області схрон російської зброїПрикордонники виявили в Донецькій області схрон російської зброїПрикордонники виявили в Донецькій області схрон російської зброї

Фото: російські боєприпаси в Донецькій області (прес-центр ДПСУ)

У відомстві додали, що вчора прикордонники також виявили в Донецькій області постріли до СПГ-9 неподалік населеного пункту Миколаївка Волноваського району.

Нагадаємо. раніше повідомлялося, що в Дніпропетровській області правоохоронці знайшли дві схованки зі зброєю, боєприпасами і наркотиками.