ua en ru

Прикордонники виявили автомобіль, який перебував у міжнародному розшуку

Прикордонники виявили автомобіль, який перебував у міжнародному розшуку Фото: угнаный автомобіль

Співробітники ДПСУ виявили автомобіль, який був викрадений в Нідерландах

Прикордонники Білгород-Дністровського загону виявили автомобіль BMW-318D, який перебував у міжнародному розшуку. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України (ДПСУ).

Повідомляється, що під час перевірки автомобіля, який слідував з України через пункт пропуску "Старокозаче", спрацювала база даних Інтерполу. Співробітники ДПСУ встановили, що автомобіль був викрадений у Нідерландах. Транспортним засобом керував 53-річний громадянин Молдови.

Зараз виявлене авто передали в Білгород-Дністровський відділ Нацполиции в Одеській області. За даним фактом повідомлено українське бюро Інтерполу р. в Києві.

Також в ДПСУ повідомили про вилучення ще декількох автомобілів.

На Закарпатті прикордонники Мукачівського загону спільно з працівниками митниці в пункті пропуску "Лужанка" виявили два автомобілі чеської реєстрації з підробленими дорученнями на право керування. За кермом мікроавтобуса "Івеко" 2000 року випуску та автомобіля "Міцубіші" 2003 року випуску їхали двоє наших співвітчизників. Попередня сума оцінки вилучених і переданих в ГФС авто склала майже 300 тисяч гривень.

altaltalt

Фото: вилучений автомобіль

Крім того, виїхати на автомобілі "Форд" зі знищеним номером кузова намагався громадянин України, який прямував через пункт пропуску "Шегині". Проте на шляху його задуму стали прикордонники Мостиського загону, які виявили правопорушення.

Нагадаємо, раніше в пункті пропуску "Мамалига", що на українсько-молдовському кордоні, прикордонники Чернівецького загону затримали громадянина Молдови, який перебуває в розшуку Інтерполу.