ua en ru

Прикордонники на сході України отримали понад 500 бронежилетів

Прикордонники Східного регіонального управління Держприкордонслужби додатково отримали понад півтисячі бронежилетів.

Прикордонники Східного регіонального управління Держприкордонслужби додатково отримали понад півтисячі бронежилетів. Про це йдеться в повідомленні Держприкордонслужби України.

Як повідомляється, засоби індивідуального захисту для прикордонників, які несуть службу на українсько-російському кордоні, вдалося отримати за рахунок перерозподілу з інших органів і підрозділів, в яких обстановка спокійніше. Основна частина бронежилетів була надана прикордонникам, які безпосередньо здійснюють охорону державного кордону на найбільш активних напрямках, а саме у Луганській і Донецькій областях.

"Крім того, ще близько 150 бронежилетів - 4-го класу захисту для охоронців східних рубежів були закуплені за рахунок небайдужих громадян", - додали у відомстві.

Нагадаємо, 5 червня 2014 р. Кабмін тимчасово припинив рух через ряд пунктів пропуску в Донецькій і Луганській областях. Зокрема, дане рішення стосується пунктів пропуску в Донецькій області: "Маринівка - Куйбишево"; у Луганській області: "Червонопартизанськ - Гуково", "Червона Могила - Гуково", "Новоборовцы - Олексієво-Тузловка", "Краснодарський - Донецьк", "Краснодарський - Нижній Швирев", "Північний - Донецьк", а також "Должанський - Новошахтинськ".