ua en ru

Прикордонники у Львівській області затримали трьох нелегалів

Прикордонники у Львівській області затримали трьох нелегалів Фото: прикордонники і затриманий (ДПСУ)

На кордоні затримали двох марокканців та іракця

Співробітники Державної прикордонної служби України (ДПСУ) вчора, 11 вересня, у Львівській області затримали трьох незаконних мігрантів. про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

Прикордонників про появу двох невідомих осіб на околиці с. Коханівка, які рухаються в бік кордону, повідомили місцеві жителі. Прикордонний патруль від відділу "Краковець" в 1,5 км від лінії державного кордону затримав двох громадян Марокко.

На порушників складено адмінпротоколи, справи направлені до суду. Зараз затримані перебувають у пункті тимчасового утримання загону.

Ще однієї людини, громадянина Іраку, прикордонники цього ж загону затримали вчора ввечері на околиці Краковця. Прикордонний наряд зупинив його за 500 метрів від українсько-польського кордону. На нього також складені адмінматеріали, справу передано до суду.

Дії порушників підпадають під ознаки правопорушень, передбачених статтями Кпап ст. 204-1 "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України". Це тягне за собою накладення штрафу від 100 до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на строк до 15 діб.

altalt

Фото: прикордонники з затриманими (прес-служба ДПСУ)

Нагадаємо, 31 серпня в Сумській області прикордонники затримали двох громадян Росії за незаконне перетинання державного кордону України.