ua en ru

Погода на сьогодні: по всій Україні сніг і дощі, температура до +10

Погода на сьогодні: по всій Україні сніг і дощі, температура до +10 Фото: дощ і мокрий сніг (РБК-Україна)

Температура повітря вдень становитиме від -1 до +10

Погода на сьогодні: 29 листопада по всій території України очікуються дощі з мокрим снігом, на півдні дощі, температура повітря вдень становитиме від -1 до +10. Про це повідомляє Гідрометцентр при Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

Прогноз погоди в регіонах на сьогодні

За прогнозами українських синоптиків, на сході країни очікуються опади - дощ з мокрим снігом, температура повітря вдень становитиме від -1 до +1, вночі -6. На півдні очікуються дощі з мокрим снігом вночі та дощі удень у всіх регіонах. Вдень повітря прогріється до +6, в Одесі до +7, у Криму від +8 до +10.

На заході України прогнозуються дощі з мокрим снігом, вдень від 0 до +2. Лише у Закарпатті опадів не прогнозується, температура повітря вдень тут становитиме від +2 до +4. У північних областях теж сніг з дощем, вдень від -1 до +1.

У центральній частині місцями теж очікуються опади - дощ із мокрим снігом вдень і вночі, температура вдень становитиме від 0 до +2.

Погода у Києві на сьогодні

Температура повітря становитиме від -1 до +1 вдень та від -3 до -1 вночі. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Вночі та вдень очікуються дощі з мокрим снігом.

Погода на сьогодні: по всій Україні сніг і дощі, температура до +10