ua en ru

Погода на сьогодні: в Україні переважно сонячно, температура до +24

Погода на сьогодні: в Україні переважно сонячно, температура до +24 Фото: в Україні сонячно (pixabay.com/blickpixel)

У Києві без опадів, вдень до +21

Погода на сьогодні: 17 вересня 2018 року в Україні сонячно, опади очікуються лише вночі на Сході, температура повітря підніметься переважно до +22, лише на Закарпатті до +24. Про це повідомляє Гідрометцентр при Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

Прогноз погоди в регіонах на сьогодні

За даними українських синоптиків, на заході без опадів, небо буде безхмарним. Денна температура становитиме від +18 до +24, вночі до +12, у Криму - до +14.

У північних регіонах опадів не передбачається. Вночі температура від +7 до +11, вдень - до +21. У центральних областях температурні показники будуть аналогічні, дещо тепліше буде в Кропивницькому - до +22. Вночі температура прогріється до +10, опадів не передбачається.

У східних регіонах денна температура від +20 до +22, вночі від +9 до +12, вночі синоптики прогнозують дощі у Луганській та Донецькій областях.

На півдні також небо буде безхмарним, темпаратура вдень від +20 до +23, вночі до +14, в Криму також безхмарно та без опадів, вдень до +22, вночі до +14. Опадів не передбачається.

Погода на сьогодні: в Україні переважно сонячно, температура до +24

Погода у Києві на сьогодні

У Києві сьогодні, як і в більшості обсластей, небо буде безхмарним, температура вдень від +19 до +21, вночі від +9 до +11. Вітер південно-західний 5-10 м/с.

Погода на сьогодні: в Україні переважно сонячно, температура до +24