ua en ru

Погода на сьогодні: в Україні мінлива хмарність, місцями дощі з грозами, температура до +29

Погода на сьогодні: в Україні мінлива хмарність, місцями дощі з грозами, температура до +29 Фото: погода на сьогодні (Pixabey)

У Києві вдень від +24 до +26

Погода на сьогодні: 4 липня 2017 переважно на всій території України очікується мінлива хмарність, в східних і південних областях - дощі з грозами, температура повітря вдень становитиме від +20 до +29. Про це повідомляє Гідрометцентр при Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

Прогноз погоди в регіонах на сьогодні

За прогнозами українських синоптиків, на сході України очікуються дощі з грозами, температура повітря вдень становитиме від +28 до +33. У центральних областях України переважно хмарно, вдень температура повітря становитиме від +27 до +36. У центральних регіонах прогнозуються дощі з грозами, вдень від +25 до +29. У Криму без опадів.

На заході України очікується мінлива хмарність, вдень прогнозують температуру від +20 до +25. На півночі також очікуються мінлива хмарність, денна температура становитиме від +23 до +26.

Погода у Києві на сьогодні

сьогодні В Києві очікується мінлива хмарність, температура повітря вдень від +24 до +26, вночі від +12 до +14.

Погода на сьогодні: в Україні мінлива хмарність, місцями дощі з грозами, температура до +29Фото: погода в Україні 4 липня