ua en ru

Погода на сьогодні: переважно без опадів, місцями дощі, температура до +11

Погода на сьогодні: переважно без опадів, місцями дощі, температура до +11 Фото: зима в Києві (pixabay.com/12019)

Температура воздуха днем составит ​​от +4 до +11

Погода на сьогодні: 7 січня на всій території України переважно без істотних опадів, місцями дощі, рідше - дощі зі снігом, температура повітря вдень від +4 до +11. Про це повідомляє Гідрометцентр при Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

Прогноз погоди в регіонах на сьогодні

За прогнозами українських синоптиків, на сході країни істотних опадів не очікується, температура повітря становитиме від +5 до +8.

На півдні теж опадів не прогнозується, вдень від +7 до +10, у Криму до +11. У західній частині країни переважно дощі, лише на Закарпатті без опадів, удень повітря прогріється від +5 до +11.

На півночі країни дощі зі снігом очікуються в Чернігівській і Сумській областях, температура повітря від +2 до +5; в центрі дощі, вдень від +4 до +7.

У центральних областях переважно без опадів, лиш у Полтавській області очікується дощ. Вночі можливий дощ з мокрим снігом. Температура до +7.

Погода у Києві на сьогодні

Температура повітря становитиме від +5 до +7 вдень та від +1 до +3 вночі. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. У столиці вдень і вночі очікується дощ з мокрим снігом.

Погода на сьогодні: переважно без опадів, місцями дощі, температура до +11

Фото: прогноз на 7 січня