ua en ru

Погода на завтра: В Україні на заході дощі з мокрим снігом, температура від +2 до +21

В Україні завтра в західних областях очікуються дощі з мокрим снігом, на решті території - хмарно, без опадів, температура від +2 до +21. Про це повідомляє Гідрометцентр при ГосЧС України.

У східному регіоні температура буде від +15 до +21, у центральному - від +9 до +14, у південному - від +11 до +18, у західному - від +2 до +9, у північному - від +4 до + 6.

У Києві без опадів, температура вночі від-1до +1, вдень від +4 до +6.

Згідно повідомленні Укргідрометцентру, найближчими днями очікується поступове продовження підйому рiвнiв води:

7 - 8 квітня на окремих рiках басейну Захiдного Бугу, (Львiвська обл.) на 0,1 - 0,3 м;

7 - 9 квітня на р. Західний Буг бiля с.Литовижа (Волинська обл.) на 0,3 - 0,8 м, подальше затоплення заплав, сільгосп угiдь, в Сокальському районi (Львiвська обл.) часткове затоплення прирiчкових будинкiв, госпоб'ектiв в окремих населених пунктах, в Камянко-Бузькому районi можливе досягнення та незначне перевищення вiдмiток початкового затоплення окремих населених пунктiв, госпоб'ектiв;

7 - 9 квiтня на рiках басейну Прип'ятi (Рiвненська обл.) на рiках басейнiв Днiстра, Прип'ятi (Тернопiльська, Хмельницька обл.) на 0,1 - 0,6 м, подальше затоплення заплав сільгоп угідь, можливе досягнення та перевищення вiдмiток початкового затоплення будинкiв та госпоб'єктiв в окремих населених пунктах в Зарiчненськомуi, Сарненському, Рокитнянському районах (Рiвненська обл.),Пiдволочиському районі (Тернопiльська обл.), Волочиському районi (Хмельницька обл.).

Читайте також: В Україні підтоплення територій та будинків спостерігається у 188 населених пунктах