ua en ru

Погода на сьогодні: В Україні дощі з грозами, оголошено штормове попередження

Погода на сьогодні: 15 серпня в Україні у західних, північних і центральних областях очікуються дощі з грозами, на сході і півдні - без опадів, температура від +21 до +34. Про це повідомляє Гідрометцентр при ДержНС України.

Погода на сьогодні: 15 серпня в Україні у західних, північних і центральних областях очікуються дощі з грозами, на сході і півдні - без опадів, температура від +21 до +34. Про це повідомляє Гідрометцентр при ДержНС України. В країні оголошено штормове попередження.

У північних областях очікується мінлива хмарність, дощі. Вночі повітря охолодитися до +11...+19 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +24.

У південних областях - мінлива хмарність. У регіоні буде переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +18...+23 градуси, вдень повітря прогріється до +27...+35.

У східних областях - мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. У Харківській області пройдуть дощі, місцями грози. Вночі +20...+23 градусів, денна температура повітря складе +27...+34.

У західних областях - мінлива хмарність. У регіоні буде дощова погода. Температура повітря вночі опуститься до +13...+17 градусів, вдень підніметься до +20...+27.

У центральних областях - мінлива хмарність. У регіоні буде дощова погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +12...+20 градусів, удень - від +20 до +31.

У Києві - дощі, температура вночі від +13 до +15, вдень від +22 до +24.

Згідно з прогнозом Гідрометцентру, 15 серпня у північних, більшості західних областей, у Вінницькій обл., місцями Черкаській та Полтавській обл. очікуються дощі, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с.

Вночі та вранці 15 серпня в Київській обл. - дощ.