ua en ru

Прогноз погоди на неділю: на заході і північному сході дощі, температура до +17

Погода на сьогодні: 3 листопада в західних регіонах України, а також Чернігівській і Сумській областях, очікуються дощі, на решті території - мінлива хмарність, температура від +11 до +17.

Погода на сьогодні: 3 листопада в західних регіонах України, а також Чернігівській і Сумській областях, очікуються дощі, на решті території - мінлива хмарність, температура від +11 до +17. Про це повідомляє Гідрометцентр при ДержНС України.

У східному регіоні температура від +11 до +13, у центральному - від +13 до +16, у південному - від +14 до +17, у західному - від +14 до +17, у північному - від +12 до +16.

У Києві опадів не очікується, температура вночі від +7 до +9, вдень від +13 до +15.

Крім того, вночі та вранці 3 листопада в Україні місцями туман, вдень в окремих населених пунктах західних областей пориви вітру 15-20 м/с. Додамо, що на неділю по країні оголошено штормове попередження.

Нагадаємо, на вихідних по всій Україні хмарно із проясненнями, у західних областях у неділю невеликий дощ, температура до +17. На більшій частині території країни повітря прогріється до +12 до +14.

Як раніше повідомляли в УкрГМЦ, в Україні поточного тижня прогнозується переважно бездощова погода з температурним режимом вище норми для цього періоду. Зокрема, температура повітря в Києві у понеділок, 28 жовтня, побила більш ніж 100-річний рекорд, встановлений у 1895 р.