ua en ru

Погода на сьогодні: На більшій частині України без опадів, температура до +35

Погода на сьогодні: 7 серпня в західних областях України, а також Чернігівської, Сумської, Харківської та Полтавської очікуються дощі, в інших регіонах країни без опадів, температура від +26 до +35.

Погода на сьогодні: 7 серпня в західних областях України, а також Чернігівської, Сумської, Харківської та Полтавської очікуються дощі, в інших регіонах країни без опадів, температура від +26 до +35. Про це повідомляє Гідрометцентр при ДержНС України.

У східному регіоні очікується температура від +27 до +30, у центральному від +28 до +32, у південному від +31 до +35, у західному від +26 до +30, у північному від +27 до +31.

У Києві без опадів, температура вночі від +17 до +19, вдень від +28 до +30.

За повідомленням Гідрометцентру, 7 серпня в західних областях України очікуються грози, вдень в окремих пунктах град та шквали 15-20 м/с, в Карпатах місцями сильні дощі; на півночі Лівобережжя, вдень - місцями гроза.

Нагадаємо, за словами директора Гідрометцентру при ДержНС Миколи Кульбіди, в Україні на цьому тижні буде утримуватися суха і спекотна погода, максимальна температура повітря досягне 39 градусів тепла.

Крім того, 7-9 серпня в Україні, крім Закарпаття, Прикарпаття і Волині, збережеться надзвичайна пожежна небезпека.