ua en ru

Загиблий під потягом у Львові чоловік виявився нацгвардійцем

Загиблий під потягом у Львові чоловік виявився нацгвардійцем Ілюстративне фото (з відкритих джерел)

Військовослужбовець був родом із Києва

Загиблий під потягом у Львові чоловіком, тіло якого знайшли зранку 3 березня, виявився військовослужбовцем Національної гвардії України. Про це повідомляє РБК-Україна із посиланням на Львівську міську раду.

За даними міського управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, тіло невідомого чоловіка виявив машиніст маневрового локомотива. Львіські поліцейські на місці події встановило особу загиблого.

"Це чоловік 1998 року народження, військовослужбовець строкової служби з жовтня 2018 військової частини № 3002 національної гвардії України. Мешканець м. Києва", - повідомили в міськраді Львова.

Поліція встановила, що нацгвардієць від 2 березня з 8:00 до 18:00 перебував у звільнені. У зазначений час не прибув на службу до військової частини.

"Під час огляду тіла встановлено, що чоловік загинув на місці внаслідок отриманих травм - на нього наїхав потяг. Тіло скеровано в морг ЛОБ СМЕ на вул. Пекарська, 61 у Львові. Затримок в русі поїздів не було. Обставини події встановлюють", - додали у прес-службі ЛМР.

Нагадаємо, в Івано-Франківській області 2 березня о 13:55 поблизу населеного пункту Заболотів Снятинського районі під час руху вантажного потягу виникла пожежа.