ua en ru

Поїзди в районі автостанції "Видубичи" до кінця будівництва переходу через Дніпро ходитимуть вночі

Поїзди в районі автостанції "Видубичі" під час будівництва тунелю, який входить до залізнично-автомобільного мостового переходу через Дніпро, ходитимуть тільки вночі, інший час буде відведено для пропуску автотранспорту. Про це сьогодні повідомив начальник Південно-Західної залізниці Олексій Кровопішин, передає кореспондент РБК-Україна.

"Так, ми зняли поїзди звідси і будемо їх пропускати тільки по чіткому графіку з 2:00 до 5:00 ранку. Весь інший час буде відведений для пропуску автобусів та автомобілів - аж до завершення будівництву тунелю", - зазначив він.

За словами Кровопішина, будівництво тунелю планують завершити до середини жовтня: "Тунель при нормальному фінансуванні ми маємо завершити до середини жовтня".

Для завершення тунелю потрібне дофінансування ще 40 млн грн.

Тунель є частиною залізнично-автомобільного мостового переходу через Дніпро на залізничній ділянці "Київ-Московський" - "Дарниця". Загалом будівництво тунелю обійдеться в 57 млн грн.

Раніше повідомлялося, що будівництво всього комплексу залізнично-автомобільного мостового переходу планують завершити до 14 жовтня ц.р.