ua en ru

Поїзди УЗ будуть слідувати уздовж чорноморського узбережжя до Затоки та Кароліно-Бугаза

Поїзди УЗ будуть слідувати уздовж чорноморського узбережжя до Затоки та Кароліно-Бугаза Фото: Затока в Одеської області

Пасажири поїзда Київ-Ізмаїл перебуватимуть у дорозі на 30 хвилин менше

До сезону літніх перевезень публічне акціонерне товариство "Укрзалізниця" подовжить маршрути курсування поїздів далекого сполучення до Білгород-Дністровського вздовж усього чорноморського узбережжя Одеської області. Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

Так, пасажири отримають можливість подорожувати залізницею до Затоки та села Кароліно-Бугаз. Крім того, пасажири поїзда № 145/146 Київ-Ізмаїл перебуватимуть у дорозі на 30 хвилин менше.

"Залізничники доклали значних зусиль для того, щоб реалізувати цей дуже важливий з точки зору логістики літніх перевезень проект. Тепер пасажири зможуть подорожувати безпосередньо до Затоки та Кароліно-Бугаза - населених пунктів, у яких сконцентровані бази відпочинку. Таким чином, подорожі до моря стануть для українців більш доступними, швидкими та зручними", - повідомив директор з пасажирських перевезень та сервісу "Укрзалізниці" Ігор Романків.

Також відзначають, що наразі фахівці УЗ працюють над графіком руху пасажирських поїздів, тож про перелік поїздів та їх графік буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" в червні запускає додатковий швидкісний поїзд з Києва до Одеси. Додатковий Інтерсіті+ з Києва до Одеси буде курсувати до кінця літа.