ua en ru

Поїзд "Київ - Луганськ" через пошкодження шляху прибув до Луганська з запізненням на 10 годин, - УЗ

Поїзд № 520 сполученням "Київ - Луганськ" з-за пошкодження залізничної колії на 60 км перегону Сентянівка - Шипилове прибув до Луганська з запізненням на 10 годин.

Поїзд № 520 сполученням "Київ - Луганськ" з-за пошкодження залізничної колії на 60 км перегону Сентянівка - Шипилове прибув до Луганська з запізненням на 10 годин. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Укрзалізниці".

"Завдяки зусиллям залізничників 8 жовтня була відновлена колія на 60 км перегону Сентянівка - Шипилове Донецької залізниці та забезпечено слідування поїзда № 520 Київ - Луганськ до кінцевої станції Луганськ поїзд № 520 Київ - Луганськ прибув із запізненням більш ніж на 10 годин", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, пасажирам поїзда було запропоновано вийти на станції Світланове або дочекатися в поїзді закінчення відновлювальних робіт і пройти до кінцевої станції.

"У зворотному напрямку поїзд № 519 Луганськ - Київ вирушив зі станції Луганськ. Зараз він знаходиться в дорозі. Орієнтовно час запізнення його на кінцеву станцію становить більше 5 год", - додали в прес-службі УЗ.

Як наголошується, в подальшому поїзд буде курсувати відповідно до графіку.

Нагадаємо, 7 жовтня в Донецькій обл. невідомі підірвали ділянку ж/д колії на перегоні Сентянівка - Шипилове, в результаті чого маршрут поїзда № 519/520 "Київ - Луганськ" було обмежено до станції Світланове.