ua en ru

Підрозділи бойовиків на Донбасі планують поповнити за рахунок програми РФ з повернення біженців

Підрозділи бойовиків на Донбасі планують поповнити за рахунок програми РФ з повернення біженців Фото: бойовики на Донбасі (mykolaivka-rada.gov.ua)

ФСБ перевіряє фахову підготовку учасників програми на предмет військових спеціальностей

Підрозділи бойовиків на Донбасі планують поповнити за рахунок програми Російської Федерації з повернення біженців. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Командування російських окупаційних військ розглядає програму керівництва РФ "Репатріації біженців на Донбас" як додаткове джерело постачання людського ресурсу для поповнення особовим складом з’єднань і частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, з цією метою формуються списки вакансій спеціальностей, суміжних з військовими, для подальшої передачі до Краснодарської громадської організації “Центр розвитку регіону”.

Крім того, повідомляється, що представники Федеральної служби безпеки РФ на території Росії проводять роботу щодо виявлення серед потенційних репатріантів осіб, які свого часу отримали фахову підготовку за "дефіцитними" військо-обліковими спеціальностями.

Підрозділи бойовиків на Донбасі планують поповнити за рахунок програми РФ з повернення біженців

Фото: запис Головного управління розвідки Міноборони у Facebook

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Росії організація "Центр розвитку регіону" з Краснодарського краю виграла грант президента Російської Федерації Володимира Путіна на реалізацію програми "Репатріація біженців на Донбас".