ua en ru

До підрозділів бойовиків на Донбасі набирають місцевих мешканців з судимістю, - розвідка

До підрозділів бойовиків на Донбасі набирають місцевих мешканців з судимістю, - розвідка Фото: українська розвідка (УНІАН)

У грудні до окупаційних військ РФ на Донбасі відновлено набір осіб з судимістю

До підрозділів бойовиків на окупованому Донбасі набирають місцевих мешканців з судимістю. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник з посиланням на інформацію Головного управління розвідки.

"З початку грудня до російських окупаційних військ на території Донецької та Луганської областей відновлено набір осіб з числа місцевого населення, які мали судимості", - повідомив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі проросійські засоби масової інформації поширюють провокаційні повідомлення про наміри сил антитерористичної операції (АТО) найближчим часом активізувати бойові дії. Поширення такої інформації призводить до зростання панічних настроїв серед місцевого населення, які супротивник використовує для виправдання обстрілу позицій сил АТО. Крім того, на окупованій території Донецької області так звані "адміністрації окремих районів" підсилюють ідеологічну роботу з метою знищення української ідентичності в молодіжному середовищі.