ua en ru

Бойовики поширюють інформацію про намір сил АТО активізувати бої, - розвідка

Бойовики поширюють інформацію про намір сил АТО активізувати бої, - розвідка Фото: українська розвідка (УНІАН)

Проросійські ЗМІ поширюють провокаційні повідомлення про наміри сил АТО найближчим часом активізувати бої

На Донбасі проросійські засоби масової інформації поширюють провокаційні повідомлення про наміри сил антитерористичної операції (АТО) найближчим часом активізувати бойові дії. Про це повідомляє прес-служба ГУ розвідки.

"Через місцеві ЗМІ поширюється дезінформація та провокаційні повідомлення про наміри сил АТО активізувати бойові дії найближчим часом. Поширення такої інформації призводить до зростання панічних настроїв серед місцевого населення, які супротивник використовує для виправдання обстрілу позицій сил АТО", - йдеться в повідомленні.

Крім того, на окупованій території Донецької області так звані "адміністрації окремих районів" підсилюють ідеологічну роботу з метою знищення української ідентичності в молодіжному середовищі.

Повідомляється, що в загальноосвітніх школах Донецька проводиться анкетування учнів та батьків щодо вибору іншої мови, який планується вивчати замість українського.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що российско-окупаційні війська створили клон-аккаунт особистої сторінки прес-секретаря штабу АТО Василя Лабая в мережі Facebook.