ua en ru

Підозрюваний у вбивстві інкасаторів у Дніпропетровську зізнався у скоєнні злочину, - неофіційні дані

Підозрюваний у подвійному вбивстві і пограбуванні інкасаторської машини в Дніпропетровську зізнався у скоєнні злочину.

Підозрюваний у подвійному вбивстві і пограбуванні інкасаторської машини в Дніпропетровську зізнався у скоєнні злочину, повідомляє ТСН з посиланням на обласне управління МВС.

Мотивом 48-річного інкасатора Олега Калюжного були гроші, повідомили в обласному управлінні внутрішніх справ.

У той же час затриманий поки не пояснює, на що хотів витратити вкрадені півмільйона гривень. Зазначимо, що він встиг витратити всього 50 грн - на сорочку та гумові капці. Після цього він пішов гуляти по вулицях м. Зеленодольськ, тоді його і затримав спецназ.

Читайте також: МВС затримало ймовірного вбивцю інкасаторів у Дніпропетровську

Нагадаємо, 15 липня близько 13:00 на трасі між містами Апостолове і Кривим Рогом в Дніпропетровськый обл. виявили інкасаторський мікроавтобус "Ощадбанку" з двома мертвими чоловіками.

Сьогодні підозрюваний у вбивстві і пограбуванні був затриманий. Його затримали у Зеленодольську Дніпропетровської області.

До скоєння вбивства і викрадення грошей зловмисник встиг пропрацювати в банку лише кілька місяців. За словами начальника ГУМВС України в Дніпропетровській області Віктора Бабенка, затриманий в 1982 році закінчив одне з військових училищ СРСР, після того встиг кілька років прослужити в Збройних силах України. До свого працевлаштування на останнє місце роботи він працював у інкасаторських підрозділах низки комерційних банків.

Фото: Вбивство інкасаторів у Дніпропетровській обл

Зараз дії зловмисника кваліфіковані за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. У разі доведення провини чоловіка в суді, йому може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.