ua en ru

Підозрюваний у вбивстві Ноздровської розповів подробиці злочину

Підозрюваний у вбивстві Ноздровської розповів подробиці злочину Фото: Ірина Ноздровська (facebook.com/Ірина Ноздровська)

Юрій Россошанський стверджує, що вбивство сталося в результаті сварки

Під час допиту затриманого за підозрою у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської Юрія Россошанського і проведення слідчого експерименту було встановлено деталі злочину. Про це повідомило інформоване джерело, передає INSIDER.

Зі слів співрозмовника видання, Россошанський розповів, що діяв сам і вбив Ноздровську в результаті сварки з нею на зупинці громадського транспорту в селі Демидів.

"Під час допиту він сказав, що на зупинці сталася сварка, після чого він дістав ніж і завдав потерпілій ударів у шию. Після скоєння злочину він відтягнув її до річки, одяг, на якому залишилися краплі крові, спалив у себе вдома в грубці", - розповів співрозмовник.

Суд з обрання запобіжного заходу для підозрюваного запланований на 9 січня, обвинувачення має намір просити для нього утримання під вартою.

Зазначимо, Россошанський Юрій Вікторович, 1954 року народження є батьком Дмитра Россошанського - водія, який у вересні 2015 року збив на смерть сестру Ноздровської - Світлану Сапатинську.

Нагадаємо, 8 січня 2018 року поліція затримала підозрюваного у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської в порядку, передбаченому ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.