ua en ru

Підозрюваний у вбивстві адвоката в Рівненській області сам прийшов до слідчих

Підозрюваний у вбивстві адвоката в Рівненській області сам прийшов до слідчих Фото: підозрюваний у вбивстві адвоката Віти Шаблій дав свідчення

Тернопільському прокурору повідомили про підозру у вбивстві Віти Шаблій

Підозрюваний у вбивстві адвоката Віти Шаблій у Рівненській області особисто з'явився до слідчих для дачі показань, йому повідомили про підозру у навмисному вбивстві. Про це йдеться в повідомленні прокуратури Рівненської області.

Повідомляється, що правоохоронці встановили причетність 29-річного працівника прокуратури Тернопільської області до вбивства Шаблій. Останній після декількох днів розшуку він сам з'явився до слідчих прокуратури Рівненської області. Йому повідомили про підозру у замаху на умисне вбивство двох або більше осіб, прокуратура звернулася до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою і відсторонення від займаної посади.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Рівненській області вбили адвоката Віту Шаблій і поранили екс-главу місцевої міліції В'ячеслава Чайку. Пізніше стало відомо, що у злочині підозрюють близького родича. Ним виявився син чоловіка вбитої.