ua en ru

Підозрюваний у стрілянині на кондитерській фабриці в Москві зник з місця інциденту

Підозрюваний у стрілянині на кондитерській фабриці в Москві зник з місця інциденту Фото: поліція Росії (facebook.com/Ridvan Memetov)

Поліція не змогла затримати підозрюваного у стрільбі на фабриці "Меншовик"

У Москві (Російська Федерація) підозрюваний у стрілянині на кондитерській фабриці "Меншовик" зник з місця інциденту до приїзду поліції, передають російські ЗМІ.

Повідомляється, що правоохоронці не змогли знайти колишнього директора фабрики Іллю Авер'янова, який влаштував стрілянину. Поліція обстежила всю територію "Меньшевика", тепер область пошуків розширять. У московському управлінні МВС припускають, що Авер'янов втік до приїзду поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Москві на кондитерській фабриці після стрілянини захопили заручників, в результаті інциденту загинула одна людина. Пізніше інформацію про захоплення заручників спростували. Авер'янов влаштував стрілянину, коли на підприємство прийшли судові пристави щодо стягнення боргів фабрики. З карабіна "Сайга" колишній директор застрелив охоронця, який намагався його зупинити, після чого забарикадувався в будівлі.